Vek:Bude mi 21.
Meno a level postavy:Deaathelf 80 level.
Class a rasa: Deathknight/night elf.
Primarny a dual talent spec:Unholy PvP/Unholy PvE.
Rare crafty:BS/Mining
Armory linka:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&cn=Deaathelf
WWS linka:
Dni kedy mozes raidovat od 19:45-0:00:Mám ted prazdninovou brigádu a dělám na směny.Takže když nemam noční, nebo odpolední( od 23:00) tak muzu.Připomínám že jen do konce prázdnin možná ani to ne.
Aky mas pocitac a internetove pripojenie (FPS, stabilita..):3 GB ram, Ge-force 8800, dvoujádro athlona...Je to tak 2 roky stary, ale nedavno sem poladil, takze jede pekne a mam stabilni fps.
Pouzivas Ventrilo (pocuvanie a hovorenie):Jasný sem ukecanej
Dokazes si zarobit na opravy a cosumables na raidy:No problem.
Strucne opis svoj vyber talentov:No, hrál sem všechny tři spece jako dps...Blood mě po čase přestal bavit, protože mi přišel dost jednoduchý.Frost Dw sem hned vyměnil protože mě naprosto neoslovil.Unholy je moje, baví mě upravovat rotaci a člověk aspoń má co dělat aby udržel dissease a neztratil dps.
Raidovacie skusenosti, zoznam pokorenych raidovych instancii:TBC sem si prošel z půlky na free a BT, hyjal, sunwell na offi za hordu na realmu dragonmaw.když sem dal 80ku měl sem pauzu, takže sem minul naxramas...Ulduar a tocko mam cely(25 man) krome algalona
Ako by si sa ohodnotil(a) z hladiska hlbky znalosti tvojej class a specu? Odkial ich ziskavas:Za DK hraju vlasně skoro od začátků wotlk.Ale rád si nechám poradit.Jinak znalosti získávám bud ingame nebo rad procitam forka Ensidie.Stručně řečeno za Dk hrát umím.
Povodna gilda a server:Panák do hlavy)Thundrehorn.
Dovod odchodu:Rád bych už progresoval 25 many a to mi pdh bohužél nenabízí
Preco si si vybral(a) gildu Memento Mori:Jééj
Co by si chcel vniest a dokazat v tejto gilde:Schopne dps, kteremu nevadi zawipovat si na novem fightu.Nekdy se mnou je prej i legrace
Nieco o tebe (hobby, zamestnanie atd.):Moje hlavní hobby je hudba...Rád jezdím na fesťáky a mega akce