Deaathelf - ACCEPTED

Po vyplneni vzorovej prihlasky vytvor topic v tomto fore

Deaathelf - ACCEPTED

Příspěvekod Deaathelf » úte črc 27, 2010 1:32 am

Skutocne meno:Martin.
Vek:Bude mi 21.

Meno a level postavy:Deaathelf 80 level.
Class a rasa: Deathknight/night elf.
Primarny a dual talent spec:Unholy PvP/Unholy PvE.
Rare crafty:BS/Mining

Armory linka:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&cn=Deaathelf
WWS linka:

Dni kedy mozes raidovat od 19:45-0:00:Mám ted prazdninovou brigádu a dělám na směny.Takže když nemam noční, nebo odpolední( od 23:00) tak muzu.Připomínám že jen do konce prázdnin možná ani to ne.
Aky mas pocitac a internetove pripojenie (FPS, stabilita..):3 GB ram, Ge-force 8800, dvoujádro athlona...Je to tak 2 roky stary, ale nedavno sem poladil, takze jede pekne a mam stabilni fps.

Pouzivas Ventrilo (pocuvanie a hovorenie):Jasný sem ukecanej :D i když ze začátku se bych se asi styděl :D)
Dokazes si zarobit na opravy a cosumables na raidy:No problem.

Strucne opis svoj vyber talentov:No, hrál sem všechny tři spece jako dps...Blood mě po čase přestal bavit, protože mi přišel dost jednoduchý.Frost Dw sem hned vyměnil protože mě naprosto neoslovil.Unholy je moje, baví mě upravovat rotaci a člověk aspoń má co dělat aby udržel dissease a neztratil dps.
Raidovacie skusenosti, zoznam pokorenych raidovych instancii:TBC sem si prošel z půlky na free a BT, hyjal, sunwell na offi za hordu na realmu dragonmaw.když sem dal 80ku měl sem pauzu, takže sem minul naxramas...Ulduar a tocko mam cely(25 man) krome algalona :) a V icc 10 nemam jen LK, ale ví jak na něj.Icc 25 sem si prosel s pugem az k 10/12 z toho lord marrowgar, gunship a festergut na HC.
Ako by si sa ohodnotil(a) z hladiska hlbky znalosti tvojej class a specu? Odkial ich ziskavas:Za DK hraju vlasně skoro od začátků wotlk.Ale rád si nechám poradit.Jinak znalosti získávám bud ingame nebo rad procitam forka Ensidie.Stručně řečeno za Dk hrát umím.

Povodna gilda a server:Panák do hlavy)Thundrehorn.
Dovod odchodu:Rád bych už progresoval 25 many a to mi pdh bohužél nenabízí :(
Preco si si vybral(a) gildu Memento Mori:Jééj :) to už je dávno co sem každý měsíc kupoval score a četl články od Gardenwooda o vašem progresu v tbc :) doslova sem to s váma prožíval.Už tehdy sem si říkal že bych k vám jednou rád šel.
Co by si chcel vniest a dokazat v tejto gilde:Schopne dps, kteremu nevadi zawipovat si na novem fightu.Nekdy se mnou je prej i legrace :D

Nieco o tebe (hobby, zamestnanie atd.):Moje hlavní hobby je hudba...Rád jezdím na fesťáky a mega akce :) Miluju mejdany s kamarádama a tak nějak prostě užívám co to jde :) Práci zatím mám jen tu brigádu.Je to fabrika na slejvání čediče...Pokud me nevezmou na VŠ tak si rozhodně chci najít něco lepšiho co odpovídá mému vzdělání.Jo a ještě mam rád PIVO!
Deaathelf

Re: Deaathelf

Příspěvekod Rogunade » úte črc 27, 2010 8:44 am

Diky za přihlášku.

včera jsme jedno DK přijali, ale nemam problém přijmout další a pak si z vás vybrat, případně nechat vas v guildě oba.
Ale nejdřív mi musíš nějak rozumně vysvětlit tvůj enchant co máš na backu.

(btw na konci prihlášky ti chybi maly detail)
Obrázek
Rogunade

Příspěvekod Deaathelf » úte črc 27, 2010 11:24 am

Jojo, ten enchant mam kvuli nedorozumění.Chtěl sem 22 agil a ten enchanter mi omylem udělal tohle...dám to hnedka do pořádku.
Deaathelf

Příspěvekod Rogunade » úte črc 27, 2010 12:14 pm

Nech se vecer nabrat nekterym z officiru. Nastuduj si vsechny hc taktiky + halliona.

R.
Obrázek
Rogunade

Zpět na Prihlasky do guildy